Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

You never see him coming: The Predator poszter

2016. február 18. - csak Porter

Előreláthatóan jó kezekbe kerültek a Ragadozók, ugyanis Shane Black (Halálos fegyver 1-2 írója, Durr, durr és csók, Rendes fickók író-rendezője) fogja készíteni a következő Predator-filmet. Vicces visszagondolni, hogy Shanet már az eredeti, 1987-es, mára már kultfilmnek számító, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Ragadozóban is láthattuk egy folyton disznó vicceket elsütő katona szerepében, aki hamar életét vesztette.

Azóta készült már egy második rész Danny Glover főszereplésével 1990-ben, két crossover egy másik sci-fi horror lényével (Alien vs. Predator, Aliens vs. Predator: Requiem), valamint legutóbb a magyar rendező, Antal Nimród készített egy mozit 2010-ben, Ragadozók címmel, ami az eredeti remakejének vagy rebootjának is tekinthető. Black az 1987-es első részt szándékozik folytatni The Predator címen, aminek ki is adtak egy kedvcsináló posztert.  

predator-3-poster_9cp6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr448401536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása