Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Reynolds és az X-Force. Készül a Deadpool 2. Csúszik a Ready Player One. Theron és Mendes a Fast 8-ben? Rendező nélkül A beavatott utolsó része.

2016. február 13. - csak Porter

cable-and-x-force_1.jpeg

Ryan Reynolds szerint olyan sok kiaknázatlan lehetőség van még az X-Men-univerzumban, hogy vétek lenne nem kihasználni. A Deadpool is a színész fáradhatatlan kitartása végett tudott csak létrejönni és most egy másik project után is érdeklődik, ez pedig az X-Force, amiben többször felbukkant már Deadpool karaktere és az a képregény sem a visszafogottságáról híres. Sok sikert, Reynolds!

deadpool-gallery-06-gallery-image.jpg

A 20th Century Fox tisztában van vele, hogy Reynolds Deadpool filmjével valami hatalmasba nyúlt és a becslések alapján már az első három nap alatt visszahozhatja a gyártási költségét, ezért meg is bízták az első rész forgatókönyvíró párosát, Rhett Reeset és Paul Wernicket, hogy kezdjék el írni a Deadpool 2 forgatókönyvét. 

readyplayerone-audiobookcover.jpg

Az Avatar 2 után Steven Spielberg készülő filmje, a Ready Player One is dobbantott a 2017. decemberi időpontjáról a Star Wars Episode VIII. miatt és átkerült következő év áprilisára. 

wxubnmtgefpsgvpmg6hv.jpg

Charlize Theront (Mad Max: A harag útja) nézték ki a Halálos iramban 8. ellenlábasának. Valamint Eva Mendes is visszatérhet a korábbi szerepében. 

robert-schwentke.jpg

Robert Schwentke, A beavatott-sorozat: A lázadó és A beavatott-sorozat: A hűséges I.rész direktora dobbantott a befejező epizód rendezői székéből, mivel a stúdió nem engedett a rendező által kért több készítési időből. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr998382454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása