Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Kim Basinger lesz Christian Grey megrontója

2016. február 03. - csak Porter

o-kim-basinger-facebook.jpg

A 62 éves Kim Basinger fogja alakítani A szürke ötven árnyalata folytatásában, A sötét ötven árnyalatában az Anastacia által csak "Mrs. Robinson"-ként becézett Elena Lincolnt, aki Christian édesanyjának barátnőjeként elcsábította a 15 éves fiút és ő vezette be a BDSM rejtelmeibe, majd akinek 6 évig az alávetettje volt.

Basinger remek választás lehet a szerepre, ugyanis tökéletesen illik rá a könyvben leírt magas, szexi, platina szőke, 60 év körüli karakter. A színésznőt már mindenki láthatta, mennyire is szexi tud lenni egy filmben, elég csak a 9 és 1/2 hét mára már kultikussá vált sztriptízes jelenetére gondolni.

A rendezői székbe immár James Foley (Rettegés, Mocskos zsaruk, Vadidegen) foglal helyet, aki részben a forgatókönyvért is felelni fog. A forgatás együtt zajlik majd a következő résszel, A szabadság ötven árnyalatával. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr458357622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása