Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megvan, ki rendezi és mikor láthatjuk A Setét Torony mozifilmet (megint)

2015. november 20. - csak Porter

Közel öt éve már, hogy el akarják készíteni Stephen King nyolc részes regényfolyamának mozifilmváltozatát.

2013-as premierdátummal filmtrilógiát és egy tévésorozatot tervezett az Universal Pictures, amit Ron Howard rendezhetett volna Viggo Mortensen, majd Javier Bardem főszereplésével, de csak nem haladt az előkészülete a filmnek, így Howard kénytelen volt más filmet csinált helyette (Rush).

Aztán úgy tűnt, hogy 2014-ben mégis elkészül Aaron Paul és Liam Neeson főszereplésével Howard felügyelete alatt, melyhez koncepcióképek is készültek, de abból sem lett semmi.

2015. áprilisában a megfilmesítési jogok a Sony stúdióhoz kerültek, akik először tévésorozatot akartak készíteni A Setét Toronyból, amihez Akiva Goldsman és Jeff Pinkner írt forgatókönyvet és ismét Ron Howarot célozták meg a rendezéssel, de az az ötlet is befuccsolt. 

Most új rendezőt kapott a The Dark Tower méghozzá Nikolaj Arcelt, aki A tetovált lány és a Fácángyilkosok forgatókönyvét írta, de rendezett már filmet is: a Titkok szigete, Zűrös viszonyok és az Egy veszedelmes viszonyt. Főszereplője még mindig nincs a filmnek, de Matthew McConaugheynek felajánlották a főhős és a főgonosz szerepét is.

Dátum is van már (ismét): 2017. január 13.

longing_the_dark_tower_by_andyfactor-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr978094932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása