Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Rio 2

2014. augusztus 27. - J0ker

történet.png

A fészek melege néha megizzaszt. Azúr, Csili és három fiókájuk boldogan éldegél a világ legszínpompásabb, legvidámabb városa, Rio de Janeiro egyik lakályos fakoronáján, ám Csili nem ül meg sokáig a püspökfalatján. Úgy gondolja, a kicsiknek is meg kell tanulniuk azt, amit a vadon élő madarak mindegyikének: így aztán a család nekivág és elhúz délre. A szülők azt tervezik, hogy megmutatják, mihez kezdhet egy madár az Amazonas dzsungelében. A vadon szava helyett azonban Azúr az apósa szavait kénytelen hallgatni, és azok nem túl kellemesek. A kalitkában nevelkedett, elkényeztetett családfő egyre inkább úgy érzi, hogy szerettei többre tartják a sűrű erdő örömeit nála - és ha a benne fészkelő ragadozó madár nem bont szárnyat mihamarabb, még el is veszítheti őket.

Vélemény.png

Hozza ugyan azt a szintet, mint az első része, szóval aki láttaz az első részt és tetszett neki, az ezt is megnézheti bátran. Na persze mondanom se kell szerintem, hogy szükséges az első rész megtekintése, különben nem fog összeállni a kép, hogy itt miről is van szó.

Igazából nincs is olyan sok hozzáfűznivalóm, jó kis mese, gyerekes családoknak simán jó egy kis otthoni mozizásra, továbbá tini lányoknak is jó kis film. Többet azt hiszem nem is fűznék hozzá, mert nagyon nincs mit... Nekem speciel annyira nem tetszett ez se, meg az első rész se, számomra olyan behatárolt ez a papagájos téma, de ettől függetlenül nem fogom lehúzni.

IMDB értékelés: 6,4/10

Saját értékelés: 6/10

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr176642095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása