Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Sharknado 2. - A második harapás

2014. augusztus 16. - TheKrisz


történet.png

Amikor a szeszélyes szél halálos ragadozókat repít hord New York város felé, veszélybe kerülnek a lakók; csak April és Fin mentheti meg a helyzetet.

Vélemény.png

Gondoltam a sok blockbluster után egy kis "zs" kategóriás Asylum filmnek is van itt helye. A történet  folytatódik, régi főszereplőink már híressé váltak és könyvet is írtak "A Sharknado túlélése" címmel amit szívesen dedikálnak a repülőn is, mert ugye ez a kedvenc olvasmány az utasoknak. Előre szólok, már itt hatalmas türelmet kell tanúsítani, hogy egy ilyen filmet megnézzen az ember.

Alapjában véve a "zs" kategóriás filmeknek hatalmas kultusza van a tengerentúlon, így a Sharknado-nak is. Az egyetlen alap probléma a filmmel, hogy túl komoly akar lenni, és ez másképpen vált ki gagyiságot. Viszont nagyon sok érdekes koncepciót lehet benne felfedezni, például zuhanó repülőnél a stewardess sétál, de a főszereplőink kúsznak a pilótafülkéhez, hogy gond nélkül letegyék a gépet szaktudás nélkül. Ezután a felvezetés után jön a kik készítették rész és igenis, van Sharknado betét dal alatta.

A színészi játék pocsék, a látvány egy fokkal jobb, mint az első rész, de messze van egy Avatartól (mondjuk ezek direkt ilyenek). Akit érdekel bővebben az utómunkálatai a filmnek, ezen a linken olvasgathat róla. Valahogy számomra nem elég hiteles, hogy vizipisztollyal akarják megváltani a világot és a történet tulajdonképpen ugyan az, mint az első: csak egy egyszerű kocsma tulajdonos tudja eltüntetni a tornádót és a hadsereg tanácstalan. De a hatalmas amerikai nézettség miatt jövőre jön a 3. rész...

Pontok.png

imdb.png4,8/10sajat.png3/10Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr316609493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása