Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Guardians of the Galaxy

2014. augusztus 01. - CSKJozsef

Történt hogy egyik szerkesztőnk Londonban premier vetítésen megtekintette a filmet, az ő kritikáját olvashatjátok.

A film Star Lord gyerekkorával indít, amiben elhangzik egy érdekes mondat ami csak a film végén lesz érdekes, ezért tessék jól figyelni! Volt egy Marveles kijelentés, hogy "A galaxis őrzői" jobb lesz mint a híres "Bosszúállók" , ebben erősen kételkedtem, de (!) a két filmet egymás mellé helyezve győztesként számomra a Galaxis őrzői jön ki akárhányszor újragondolom ... és hagyjuk is a szócséplést lássuk a filmet, és a karaktereket.

A Trailer-ekből mindig is azt hittem hogy a film elejétől már együtt lesznek, jól összeszokott csapat aki tudja hogy mikor és mit csinálnak ... de nem (!), a filmben ismerkednek össze, csiszolódnak, változnak. Ez számomra nagyon meglepő volt,  továbbá az is hogy menyi poén van a filmben mint szóbeli mint nonverbális. Groot meg Rocket szolgáltat nagyon sok poénnal, de Drax-ra is jutott pár, Star Lord poénok sokaknak ismerősek lehetnek de ahogy Chris Patt előadja az valami zseniális. A film viszont nagyon rövidnek tűnt a maga 121 percével, volt pár olyan Marvel rajongóknak "WTF" momentum mint Thanos feltűnése, vagy az hogy még a csaták se úgy zajlanak mint más filmekben.

Zenék terén se fogunk csalódni, arra a kazettára csupa jó szám került, ad a filmnek egy olyan hangulatot amit nagyon nem éreztem filmmel kapcsolatban, és azt is megtudhattuk hogy a következő részben is ilyen jók lesznek. Látványra se lehet senkinek panasza, érdekes helyek, más-más látványvilágot tárnak elénk.

Egyszerűen nem szeretnék többet írni félek hogy belefutok valami olyanba amit nem szeretnétek tudni ..


Ez az a a film amire nem szabad sajnálni a pénzt, ezt látni kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr396566881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása