Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Sniper Elite 3

2014. július 31. - Lambert96

sniper-elite-3-3.jpg

történet.png

1942-t írunk. A tengelyhatalmak csaknem egész Európát megszállták, így a nyersanyagok és az élelmiszerszállítási-útvonalak működése szinte teljesen megbénult. A nácik és a szövetségesek Szuezi-csatornáért vívott harcai így szó szerint élet-halál kérdést jelentenek az Egyesült Királyságnak, hogy fenntartsák a mindennapi szükségletet jelentő cikkek áramlását. Tobruk egy kis falucska melynek megerősítésére harmincötezer katonát vezényeltek a szövetséges erők. Az egyetlen feladat: tartani a várost.

Itt lép a képbe Karl Fairburne, a német–amerikai OSS tiszt és mesterlövész, aki éppen M1 Garand félautomata puskájának karbantartását végezte végtelen nyugalmában, miközben a falakon túl már kezdetét vette az elkerülhetetlen ostrom.

Vélemény.png

Első benyomásom a játékkal kapcsolatban az volt hogy grafikailag nem igazán változott túlságosan.Előzmény ként szolgál a 2. résznek így találjuk meg ugyanis hogy a németek miféle eszközt szeretnének bevetni az előző részben.A főszereplő ugyanaz mint aki volt a 2. részben.Története nincs nagyon a feljebb megemlített "alaptörténetnél" nem bonyolultabb.Főgonosz nincs benne inkább csak a várost kell megvédeni körülbelül ennyi.A pályák: van belőle jó pár kicsit nyitottab világú már a 2. részhez képest nagyobb pályák vannak.Ha zajongunk minél hamarabb pozíciót kell váltanunk mert különben észrevesznek.Vannak elszórva generátorok amiket tönkretehetünk és ezzel eltudjuk vonni az ellenséges katonák figyelmét.Ami nekem negatívnak hatott nincs regenerálódó élet hp pakkokat kell keresni ha kevés az életünk.Van benne egy xray-nek nevezett lövési mód amelynek az a lényege ha elég távolról eltrafáljuk az ellent akkor a golyó becsapódását lássuk ahogy például átlyukasztja a koponyát.Egy idő után már repetitiv, unalmassá válik mert nagyjából arról szólnak a pályák hogy öld meg ezt öld meg azt és ez egy 3-4 pálya után már unalmas.Erős közepesnek mondanám a játékot.

SNIPER-ELITE-3-WALLPAPER.jpg

Platform: Xbox One,Xbox360,Ps3,Ps4,Pc

Előzetes.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr816561967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása