Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Assassin's Creed 4 Black Flag

2014. július 31. - Lambert96

assassins_creed_4_black_flag_2-1280x800.jpg

történet.png

A játék középpontjában egy Animus nevű gépezet áll, amely lehetővé teszi használója számára, hogy az betekintést nyerjen saját úgynevezett genetikai emlékeibe. A történetben az Animust a főszereplő, egy Desmond Miles nevű csapos használja. Desmond egyik felmenője, az asszaszin emlékeit éli át, aki a Szentföldön tevékenykedett a harmadik kersztes hadjárat idején. Altaïr emlékeit tanulmányozva Desmond előtt két ősi szekta harca rajzolódott ki, a templomosok és az asszaszinok küzdelme, mely során mindkét fél egy történelem előtti időkből származó tárgyat, egy Édeni Részt igyekszik megszerezni.

Vélemény.png

A története elég bonyolult és elég kesze-kusza.Egy új karakterrel kezdünk Edward Kenway-el aki egy kalózkapitány.Edward egy portyázás során egy templomos hajót támad meg levadásza a sérült templomost majd az ő ruhájába bújik.Megtalál egy levelet amiben egy találkáról van szó, elhalyózik a találkára ahol kiderül hogy egy sötét dolog van készülőben.Olyan sok tartalom van a játékban hogy az már talán túl sok is kincseket lehet kersgélni,rejtett kincsestérképeket,lehet vadászni cápákra,építési terveket gyájtögethetünk.Rengeteg fejlesztés van benne lehet vitorlákat vásárolni robbanó hordókat erősíteni az ágyúkat lehet mozsárágyút stb.Főképp a tengeren fogunk hajókázni fosztogatni hajókat vizalatti roncsokhoz lemerülni egy harangban és még sok más dolog van benne amiért érdemes játszani vele.Én csak ajánlani tudom, próbáljátok ki.

2516584-black+flag.jpg

Platform:Pc,Xbox360,Ps3,Ps4,Xbox One,WiiU

Előzetes.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr316562501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása