Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Flash - Premier előtt pár hónappal!

2014. június 25. - Nikosssz

Igen, ez az a Flash, amit a CW műsorán láthatunk majd hivatalosan valamikor októberben. Az igazság az, hogy nagyon meglepett a hír miszerint ennyivel hamarabb kikerült a pilot rész a netre. Ez egyrészből előnyös másrészről pedig visszafoghatja a sorozatot. Mint tudjuk, sok sorozat jövőjét a pilot alapján kalkulált nézők száma határozza meg, ami a torrent miatt jócskán visszaeshet. Persze ez nem a magyar letöltőkön fog meglátszódni, szóval ha már itt volt, akkor meg is néztem.

Mint azt hallhattuk, ez a Zöld íjász testvérsorozata lesz, és ha igazak lesznek a pletykák sok crossoverre számíthatunk. Az első részben (ahogy az előzetesek is mutatták) már látható volt Oliver Queen, akit nagyon remélem, hogy nem fognak elvinni olyan pókemberes irányban, mint az egy perces jelenete végén. Vajon fog még találkozni Barry és Felicity? Nagyon  remélem, hogy igen!

A kezdés elég gyengén mutatkozott meg, és reméltem, hogy az elején felhasznált CGI az autóknál nem marad végig. Szerencsére így is lett, és a későbbi jelenetek jóval kidolgozottabbak. A sorozat remekül felvezette miről fog szólni, és már az első része után felmerülhetnek kérdések. Az utolsó pár másodpercben található egy érdekes jelenet, amit ha valaki észrevesz, komolyan elgondolkodhat rajta, hogy mégis mi lesz ez! 

A nyelvezete eléggé egyszerű, ami lehetővé tette, hogy amatőr angollal megértsem felirat nélkül! Szerintem bárki belevághat aki tudja az alapokat!

Várom a következő részt, és remélem, hogy ez a kiszivárgás nem húzza át a terveket, és műsoron marad sokak kedvenc szuperhőse : A FLASH!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr526414671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása