Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Játékajánló - Afterfall: Insanity

2014. április 01. - Isten88

történet.png

 

Főhősünk Albert Tokaj, aki egy föld alatti menedékhelyen pszichológusként praktizál. Főként olyan betegek járnak hozzá, akik szoronganak a bezártságtól, a probléma akkor kezdődik el, mikor ő maga is ezzel a szindrómával szembesül.

Vélemény.png

 

A játékot egy lengyel csapat fejlesztette, kis költségvetésű játékról van szó, tehát nem kell sokat várni tőle. Az irányítás, a szinkronhangok és az átvezető videókban lévő animációk egytől egyig bénák, viszont maga a játék hangulata és története annyira jó, hogy ezeket a hibákat el is lehet nézni nekik. TPS stílusú túlélő-horror/akciójátékról beszélünk, ami kellőképpen hozza a várt borzongást és adrenalin löketet, persze csak addig, amíg nem jön egy átvezető videó :D

Orvosunknak van egy PDA-ja amiben mindenféle feljegyzés megtalálható amivel a kalandunk során találkozhatunk. A játék tartogat nekünk számtalan fejtörőt, olyanokat is amiket időre kell teljesítenünk. A játékban a közelharcra fókuszáltak inkább, olyan tárgyakkal verhetjük szét az ellenség fejét mint vascső, feszítővas, kalapács, tűzoltóbalta stb...Lőfegyverekhez is hozzájuthatunk, igaz kevés a muníció, szóval célszerű tartalékolni velük. Az ellenség 70%-ban puszta kézzel támad, leginkább mutánsokkal találkozunk, de megesik, hogy összefutunk a menedék katonáival is, ők viszont lőnek ránk.

Az intelligenciájuk a béka segge alatt van, tehát általában nem nehéz kinyíni őket. A grafika szép, ezért az Unreal Engine 3 felel, a környezet viszonylag változatos, de körülbelül a játék feléig szűk folyosókon fogunk barangolni. A hangokról nem ejtenék szót, mert szépet nem tudnék mondani róluk, ott tényleg nagyon amatőr módon oldottak meg mindent, a karakterek úgy beszélnek, mintha egy 80-as évekbeli narrátoros filmet néznék...

A játék egy végigjátszást megérdemel, a sztori miatt leginkább, aztán akinek nem jön be, nyugodtan kövezzen meg :D

 

Előzetes.png

 

 

Magyarítás: Innen tölthető!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr275889364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása