Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The after (S01*E01) - Pilot

2014. március 24. - Nikosssz

Mint a képen is fel van tüntetve, a sorozat Chris Carter tollából ered, aki ugye az X-akták atyja. A másik dolog amit észre lehet venni, hogy egy Amazonos sorozat. Az Amazonról tudni kell, hogy évenként berendelnek pár pilotot, és az ott kapott számok alapján eldöntik, hogy kap-e folytatást a sorozat, vagy nem. Ezzel jobb várni, mielőtt elkezdenénk egy sorozatot, hiszen a tavalyi Zombieland-re sokan számítottak, de mégsem folytatták. Most a jó hír, hogy az After be lett rendelve, a rossz, hogy nemtudjuk mikorra. Őszintén nagyon mérges lettem volna, ha a pilot napján leülök megnézni, és nem rendelik be a folytatást. Ez tipikusan egy olyan sorozat lett, ami unalmas indulással egy olyan hangulatos véghez vezet, hogy látni akarjuk a többit. Nagyon sok kérdés merül fel, és azt hinnénk vége, erre még egy ˝szereplő˝ bejön, ami még jobban összekuszálja a dolgokat. Na lássuk miről szól nagy vonalakban.

Egy lift beragad 5 személlyel, és azok a garászba tudnak kimászni. Ott csatlakozik hozzájuk még 3 ember, és meg is van a 8 főszereplő, akik tök idegenek, de van bennük valami közös. Egy vicc is lehetne, hogy a csapatban van egy rendőr, egy ribanc, egy idős hölgy, egy színész, egy ügyvéd, egy fegyenc, egy alkoholista és egy bohóc. Mindenki síkhülye, talán a legokosabb a 13 évig raboskodó alak. Ez nagyon nem passzolt be, hogy mindenki ilyen idióta. A pilot tele lett logikátlan lépésekkel, de el lehet tőle tekinteni. A vége miatt mindenképpen nézős, mivel érdekel mit hoznak ki belőle, még ha a színészek gyatrák is. Szóval reméljük mihamarabb hozzák nekünk a következő részt!

Online IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr55877051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása