Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Agent of S.H.I.E.L.D. - [1x15] - Yes Men

2014. március 13. - CSKJozsef

Tudjátok van az az érzés amikor az ember rádöbben, hogy igen ezt várom el ettől a sorozattól! Volt normális felvezetése tudtam hogy mi miért történik, mégis meg tudott lepni! Most is hirtelen nem tudom miért, de amennyire nyomasztó rész annyival több poén jutott eszembe, ami a részben elhangzott, és jót nevettem rajta. aztán az is elégé dobott rajta hogy asgardiak is szerepeltek a észben, é nem csak egy cameo erejéig hanem szerves részét képezték a történéseknek. Többi spoileres úgy hogy aki nem látta, és nem szeret előre tudni dolgokat az talán itt hagyja abba.

[spoiler veszély]

Skye szegény még mindig lábadozott, és eléggé ledöbbent amikor megtudta, hogy mi gyógyította meg. Lady Sif csodás volt ahogy Lorelei is, Coulson és Sif találkozása is megér egy misét. kicsit idegesítettet hogy tudták hogy milyen "ereje" van az ellenségnek mégis férfiakat küldtek az elfogására. Egy ismerős ügynököt is ismét köszönthettünk pár percre, és hál istene vége lett "Az egy csodálatos hely"-nek most már simán "Szivás" .

[spoiler vége]

 Következő részek:
Március 25: End of the Beginning
Április 1 : Turn, Turn, Turn

115.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr135858349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása