Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Zombi Apokalipszis - Igazi káosz!

2014. március 10. - DavidRawrr

történet.png

Hónapokkal egy zombi fertőzés után ami megölte az amerikai népesség 90%-át, egy túlélők kis csoportja küzdi magát végig az országon egy menekülttáborba a Catalina szigeten

Vélemény.png

A film, ami már ott hibát ejt, hogy a trailerében 2013-as dátum szerepel mint a zombi apokalipszis kezdete, a borítón pedig 2012 van... Nem tudom, csak rossz lehet! És tényleg, találó a cím, az egész film egy apokalipszis.

Kitaláltátok már? Igen, Asylum 'remekmű'-ről van szó! Jellemzően kapunk egy se eleje, se vége, sablonos és klisés történetet. Inkább mesét. Az egész el van kapkodva, nincsenek is konkrét részletek, az átvezetések olyan rosszak, hogy azon csak röhögni lehet. De végülis amennyire el lett kapkodva, ez az egyik legnagyobb pozitívuma a filmnek. Hisz mindössze 87 perc, így hamar vége van. A dialógusokat mintha pár unatkozó és fantáziátlan tini írta volna. Próbált néha vicces lenni a film, na de az sem sikerült!

CGI! Nagyon gány. Egyik kedvenc részem mikor lőnek gépágyúval, az egyik oldalon hullanak a töltények, de a másik oldalon a tár az áll egyhelybe. Hightech-teleport töltények, gondolom én! Egy átlag ember is képes ilyen CGI-re! Tényleg!

Amit még megfigyeltem, hogy ebbe a filmbe egyszerre bújt bele a The Walking Dead, 48 nappal később és a Z világháború. Noha ebből 2 is később debütált a filmiparban.

A szereplőkre szót pazarolni is kár. Unott, elkapkodott, átlagon aluli.

NE NÉZD MEG!

Pontok.png

imdb.png4.0/10

sajat.png2/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr765852858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása