Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead S04E13 - Alone

2014. március 10. - DavidRawrr

történet.png

A két szolgálatban lévő rendőr, szolgálati kocsijukban épp családi dolgaikat ecsetelgetik egymásnak, amikor a rádiójukon riadóztatják őket egy autósüldözéshez. Két rendőrautóval állják el a szökésben lévők útját, akik kisvártatva meg is érkeznek, nyomukban másik két rendőrautóval. A menekülők autójának kereke kilukad a szöges úttorlaszon áthaladva, majd felborulnak. Rövidesen tűzharc alakul ki a banditák és az őket feltartóztató rendőrök között. Rick könnyelműségének köszönhetően az egyik hátramaradt fegyveres megsebesíti. Eszméletét veszti, majd a kórházban félkómában csak annyit hall, hogy az őt meglátogató társa beszél hozzá, és virágot visz neki.

Vélemény.png

Újabb The Walking Dead rész érkezett, ami az egészet már érdekessé teszi, és ez által még jobban a képernyő elé szegez, hogy ez után mindössze 3 rész maradt az évad végéig. A mostani rész ismételten kicsit visszább vett az akcióból, persze akad benne az is.

Ebben a részben újra átvette a szerepet a vándorlás, keresés, noha a Kormányzó támadása után következő összes rész ezidáig erről szólt. Beth és Daryl az előző részben történő kis heveskedés után egyre jobban összenőttek és végre igazán kijönnek egymással, ám ezúttal ebbe is került egy kis csavar. Meggie és Glenn is egyre közelebb kerülnek egymáshoz, hisz úgy alakulnak a dolgok, hogy egy azon helyre igyekeznek. Bizonyos szereplőknél újra átveszi a vezetést a letelepedésre ösztönző érzelmek, ám végül mégis csak - viszonylag - jóra fordul minden. Egymásra találások, elvesztések, új szereplők... Ez jellemzi az Alone-t!

Kívancsian várom, hogy az utolsó 3 részre mit tartogat nekünk a The Walking Dead! See ya' next week!

Pontok.png

imdb.png8.8/10

sajat.png10/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr305852816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása