Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x15) - The Promise

2014. március 06. - Nikosssz

Kezdeném azzal, hogy annak ellenére, hogy nem azt kaptam amit vártam, eléggé brutális részre sikerült! Nem fog az történni amire számítunk! Szóval a harci jelenetek a mostani időben elmaradnak, csak 2 gyilkossági kísérletre kerül sor! Sokkal inkább szól az epizód a szigeten zajló eseményekről, de azon durva dolgok kerülnek napvilágra! Megkapjuk Oliver edzéseit és olyan szavakat Slade-től, hogy az elsőnél nem is ismerték egymást most meg már testvérek! Ez meg változik, mikor Ivo elárulja Olivert. Slade a mirakuru hatalmával élve kis híján megöli Olivert! Tényleg nagyon durva harcjelenetek alakultak ki benne. Személyes kedvencem, mikor a hajóról való menekülésnél visszahúzza Slade Olliet! A családi látogatás azonban csak egy körbevezetés a házban, miközben Slade elrejt valamit! A szupercsapat összeáll, és megpróálják kiiktatni Wilsont! Azonban ez rosszul sül el!  

A jövő héten sajnos az íjász is szünetre kényszerül, de utána már csak egy szünetet iktatnak be, és végig adják az évadot. ahol még egy rész erejéig visszatért Barry is, aki utána megkapja saját sorozatát, a Flasht! 

On-line ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr575846594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása