Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Middleton - At Middleton

2014. március 04. - bady262

történet.png

Edith határozott, szabad szellemű és sikeres üzletasszony, aki a tizennyolc éves lányával, Audrey-val elmegy megnézni a továbbtanulásként számbajöhető főiskolákat. George zárkózott szívsebész, aki az ugyancsak tizennyolc éves fiával, Conraddal indul egy hasonló utazásra. A két páros útja a Middleton főiskolán keresztezi egymást, amely a festői Connecticut államban található. Miközben a két gyereket lefoglalja az iskola, meglepő módon a két magányos szülő egymásra talál, és szerelemre lobbannak.


Nemzet: amerikai
Stílus: romantikus
Hossz: 99 perc

Vélemény.png

Szép napot Kívánok mindenkinek !

Most is egy romantikus filmről szeretném veletek meg osztani a véleményemet. Én személy szerint egy kicsit se mondhatnám romantikusnak a filmet, hiszen nem is volt benne valami hű de romantika. Vagyis úgy mondanám egy szál volt benne de egy kicsit máshogy megforgatva ez az egy szál. Ezt csak egy félre lépésnek mondhatnám mind két részről. De tegyük fel hogy ez romantikus, akkor is inkább már oda tenném mellé a vígjátékot is, hiszen voltak benne vicces, nevetésre késztető jelenetek, beszólások és persze egy vicces név is elhangzott a filmben. Ami igen pozitívum számomra az értékelésben. Az alkotásban bele cseppenünk egy egyetem körülvezetésében amit elég gyorsan el is hagyunk és egy idősebb pár kap szerepet a filmben és az a szál hogy mi lesz a egyetemmel kicsit elhalványul. A szereplők jól játszották szerintem a szerepüket. De Audrey (Taissa Farmiga) most egy igen idegesítő szerepet kapott szerintem, valahogy nagyon irritált az a nyávogós kis lányos szerepe, aki mindenen megsértődik és ha nincs meg amit ő akar akkor az már maga a világ vége. Ez valahogy nálam nagyon nem volt ide illő, inkább lehetett volna változtatni a szerepén, hiszen már láttuk őt egy remek sorozatban is ahol egy elég komoly szerepet töltött be.

Továbbá a filmben egy kicsivel több mint egy és fél órán át nem tudunk meg sok mindent se a szereplőkkel kapcsolatban se azzal hogy most mi is lett a vége az egész történetnek.Ezt gondolom rá hagyták a készítők a nézőkre hogy döntsenek a végéről. Vagy lehetséges hogy arra játszanak hogy lesz egy második rész is. A végéből ítélve el tudom képzelni hogy lesz egy rész, amiben fojtatódna a film története tovább. Persze volt benne egy elég komoly mondhatni drámai rész is, ami nem is sikeredett olyan rosszra, és itt többet meg tudtunk a szereplőkről is. És persze még egy pár romantikusnak mondható résznél is.

Azzal a mondattal ami a borítón is olvasható, méghozzá az hogy: One day Can Change Everything. Ezzel én is mindenképp egyet tudok érteni, és méghozzá a filmben is szépen ki vehető a mondat jelentősége és az hogy minden meg tud változni egy nap leforgása alatt.

 A filmet végig ülni nem volt nehéz, sőt élvezhetőnek is nevezhetnék, főleg a humoros jeleneteknél de nem hinném hogy neki ülnék másodjára is megnézni, egyszer elég volt. Ezt persze nem azért mondanám mert nem kötött volna le, igen is le kötött de voltak benne egy kicsit unalmas részek is, de ez még belefért ebbe a filmben.

Minden esetre aki szeretne egy romantikusnak nem éppen mondható filmet nézni ami meg van szórva egy kis humorral annak ajánlani tudom.

Borító.png

Előzetes.png

Pontok.png

imdb.png6,6

sajat.png

6.0

online.pngKatt ide az online megtekintéshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr255842316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása