Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead S04E11 - Claimed

2014. február 25. - DavidRawrr

történet.png

A két szolgálatban lévő rendőr, szolgálati kocsijukban épp családi dolgaikat ecsetelgetik egymásnak, amikor a rádiójukon riadóztatják őket egy autósüldözéshez. Két rendőrautóval állják el a szökésben lévők útját, akik kisvártatva meg is érkeznek, nyomukban másik két rendőrautóval. A menekülők autójának kereke kilukad a szöges úttorlaszon áthaladva, majd felborulnak. Rövidesen tűzharc alakul ki a banditák és az őket feltartóztató rendőrök között. Rick könnyelműségének köszönhetően az egyik hátramaradt fegyveres megsebesíti. Eszméletét veszti, majd a kórházban félkómában csak annyit hall, hogy az őt meglátogató társa beszél hozzá, és virágot visz neki.

Vélemény.png

Olyan gyorsan telik az idő és hip-hop már jön is ki mindig egy-egy új TWD rész. Természetesen ez most sem maradt el, hát íme!

Ideje felpörgetni kicsit az eseményeket, hogy a szereplők ne érezzék úgy, hogy csak a járkálók jelentenek veszélyt a feje tetejére állt világban. És mivel a az évad feléig hol nyugodtan voltak a börtönbe, hol pedig a Kormányzóval viaskodtak, már most újból adja magát, hogy feltűnjön egy újabb rossz, gonosz csapat a látóhatáron. Ami tetszik, hogy újból kezdenek pörögni az események, hisz valljuk be őszintén, a börtönös nyugodt élet kicsit már kezdett ellaposodni. Így a 8.-tól eltelt 3. rész után újból azt érzem, hogy igenis van még egy szufla a sorozatba.

Ami tetszett az epizódban, hogy újabb apróbb-nagyobb dolgokra derült fény, feltűnik egy doktor, Michonne titkára is fény derül amit mondjuk már jó pár résszel ezelőtt is ki lehetett találni. Iszonyatosan tetszett még Rick akciója a rész során, ott mégjobban azt éreztem, hogy az alkotók végre a fejükhöz kaptak, hogy izgalmat akarnak a nézők ismét.

Nos.. Mint mondtam, kezd fellendülni a sorozat! Szóval érdemes tovább nézni, ha valaki csüggedt volna az ellaposodottság miatt!

Pontok.png

imdb.png8.8/10

sajat.png10/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr825832421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása