Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Harcban élve - Megharcolunk-e a filmmel?

2014. február 22. - Ágnesz11

történet.png

Phil Broker (Jason Statham), az ex-kábszerellenes ügynök maga mögött hagyva sötét múltját lányával, Kittel új életet készül kezdeni egy látszólag csendes kisvárosban. Azonban a nyugodt, hétköznapi élet csak vágyálom Broker és Kit számára.

Vélemény.png

A filmet amennyire vártam úgy halogattam a megtekintését az oka pedig egyszerű. Mostanában nem igazán láttám egy akció dús,verekedős, robbantgatós Statham filmet, amire már egy igazi akciót kedvelő ki van éhezve. Az utóbbi filmekben a színész az emberibb, érzékibb oldalát mutatta amivel nem is lenne baj, de nem ezt a karakter szoktuk meg (Kolibri-kód).

A harcban élve (Homefront) első pár perce elég biztatónak tűnik de aztán sajnos ráébredünk ez sem lesz több egy tucat filmnél.Statham (Broker)  ki gondolta de a jófiút alakítja egy ex-zsaru aki csak békét akar magának és a lányának  ezért egy csendes kis házba költöznek messze-messze a gonosz motoros bandától de hát kicsi ez a világ ..végül is a történet is már lerágott csont és sajnos nem tartogat semmi meglepetést. Jason se nyújt maradandót de már kezdett hasonlítani a régi önmagára. James Franco,  Winona Ryder mint házi készítésű drogdrillerek és szerintük az év üzlete áll előttük ők se győztek meg teljesen de Franco karaktere  valamiért szimpatikus volt. Hiába a rutin meg az évek valljuk be nem élete legjobb forgatókönyvét írta meg Sylvester Stallone,de sebaj reméljük a Feláldozható 3 kárpótol bennünket. A 100 perces játékidő kevésnek bizonyul elég lassan indul be a film, a végére pedig összesűrítették ami hiba minden szempontból, összecsapott munka lett. Több verekedést, lövöldözést, durrantgatás ,robbantgatást elviselt volna.

 Összefoglalva az nézze meg aki egy egyszer nézős popcorn mozira vágyik mert az nem fog csalódni de a Statham fanok egy kicsit köztük énis.

Pontok.png

imdb.png6,6/10

sajat.png5,5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png
Online megtekintéshez kattinst ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr385826224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása