Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Heroes

2014. február 11. - Isten88

történet.png

Röviden a történet annyi, hogy Doctor Doom birtokába kerül egy varázskocka (teszerakt), amivel világuralomra akar törni, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy megállítsuk őt.

Vélemény.png

Nos nem a történet lesz az, ami be fog szippantani minket ebbe az online játékba, de végülis mondhatni rendben van. A játék teljesen ingyenes, vagyis hibrid, ugyanis vannak fizetős szekciók is benne. A regisztráció után választhatunk 5 karakter közül: (Daredevil, Hawkeye, Scarlet Witch, Storm, Thing). Én Daredevillel játszok, ő volt ezek közül a legszimpatikusabb, de egyébként pont olyan karaktereket kaphatunk meg ingyen, amik kicsit sem hoznak lázba engem személy szerint. No, de ez a céljuk valószínűleg ezzel a fejlesztőknek, mert ha nagyon fanatikusan állnék hozzá és néha tényleg elgondolkozom azon, hogy kifizetek egy kisebb összeget Deadpool-ért. MERT IMÁDOM!!! :D

A játék felülnézetet kapott, leginkább Diablohoz hasonlítanám a játékmenetet, tehát a műfaj hack ’n’ slash. A történetet képregényszerű átvezetők görgetik előre, a 8 fejezetes játékban. Persze ez alatt a 8 fejezet alatt mellékküldetéseket is elvállalhatunk. Az irányítás egérrel működik, bal gombbal mozgunk és támadunk, de a billentyűzetet is használnunk kell, ugyanis a gyorsgombok arra vannak beállítva, pl gyógyítócsomag, vagy erősebb varázslatok, ütések. Az egér jobb gombja "távolsági fegyvert" aktivál, ez viszont elviszi a spirit pontjainkat is.

A fejlődési rendszer egyszerű, megölt ellenfelekért vagy teljesített küldikért XP-t kapunk, majd ezek segítségével szintet lépünk, összesen 30-at. Bázisunk a Stark torony, ahol kereskedhetünk, tárgyakat készíthetünk és a küldetéseket is itt vehetjük fel. Kraftolás közben magát a tárgykészítő személyt is támogathatjuk, amivel szintet léphet, így több dolgot lesz képes nekünk majd a későbbiekben készíteni receptek alapján.

A játék Unreal Engine3-at használ, grafikailag rendben van, de kicsit optimalizálatlan, ugyanis fagyások, szaggatások bekövetkezhetnek elég gyakran, ami valljuk be idegesítő tud lenni.

Aki szereti a szuperhősöket, az feltétlenül próbálja ki, Ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr625809045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása