Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead S04E09 - After

2014. február 10. - DavidRawrr

történet.png

A két szolgálatban lévő rendőr, szolgálati kocsijukban épp családi dolgaikat ecsetelgetik egymásnak, amikor a rádiójukon riadóztatják őket egy autósüldözéshez. Két rendőrautóval állják el a szökésben lévők útját, akik kisvártatva meg is érkeznek, nyomukban másik két rendőrautóval. A menekülők autójának kereke kilukad a szöges úttorlaszon áthaladva, majd felborulnak. Rövidesen tűzharc alakul ki a banditák és az őket feltartóztató rendőrök között. Rick könnyelműségének köszönhetően az egyik hátramaradt fegyveres megsebesíti. Eszméletét veszti, majd a kórházban félkómában csak annyit hall, hogy az őt meglátogató társa beszél hozzá, és virágot visz neki.

Vélemény.png

Tegnap azaz február 9.-én visszatért a nagysikerű AMC sorozat 4. évada egy újabb résszel. Miután a 8. részben a Kormányzó megtámadta Rick-et és csapatát, rájuk szabadítva egy halom járkálót, az addig nagy csapat több csoportra szétoszlott. A folytatásban előtérben Rick és Carl kerül... Nos.. Lássuk.

Ez a rész természetesen nem volt olyan izgalmas, mint az előző, ám nem is ezen volt a hangsúly. Az is rossz kifejezés, hogy Rick és Carl kerül előtérben, hisz javarész Carl kapott szerepet. Carl az utóbbi részek, sőt évadok során, a sorozatos veszteségek miatt kisfiúbúl férfi lett. Noha önfejű és nem mindig igazán óvatos, de ugyanakkor okos, talpra esett és bátor. Kinőtte magát már annyira, hogy az apjának, Rick-nek nem kell folyamatosan a kezét fognia. Képes egyedül cselekedni mások érdekében, legyen szó felderítésről, élelem vagy felszerelés szerzésről.

Egy régebbi elvarratlan szálra is fényderül, bár nagyon furán lett megoldva.. Csak néztem először, hogy "mi a..?".

Összegezve... Ettől a résztől nem kell nagy izgalmakat várni, ám az előző részt eltekintve a következő részek mind ilyenek lesznek, melyek a csapat egymásra találását és talpra állását mutatják be.

Megjegyzés: a mai napon 22:00-tól a FOX csatornán már magyar szinkronnal is megtekinthetitek a The Walking Dead-et. Természetesen az 1. évadtól kezdve.

Pontok.png

imdb.png8.8/10

sajat.png9.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr75807871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása