Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Óvóbácsik (Twin Sitters)

2014. február 09. - Nikosssz

történet.png

A maffia vezetője életveszélyesen megfenyegeti az egyik ügyfelét, a dúsgazdag Franket (Jared Martin), aki megelégeli, hogy kihasználják, és ki akar szállni. Mivel hajlandó tanúskodni, nemcsak ő, hanem örökbefogadott fiai is veszélybe kerülnek. A kétségbeesett üzletember, látva a Falcone ikrek (Peter Paul, David Paul) hatékonyságát, felfogadja a két muszkli-miskát a gyerekek mellé. Hamarosan az egész világ a feje tetejére áll.Vélemény.png

Úgy emlékeztem erre a filmre a gyermekkoromból, hogy az egyik legviccesebb film, amit valaha láttam. Rewatch-ra is eljött az idő, és azt kell mondjam, valószínűleg csak a gyerekeknek viccesek a jelenetek amik voltak benne. Régen szinte sírtam a nevetéstől, amikor néztem, de most még egy pár mosolyt is nehezen tudott kicsalni. Hiába azok az erőltetett poénok.

A színészek viszont nagyon jól játszottak, és szívesen látnám az ikreket még több filmben, modernizált technikával, és hatásos poénokkal. Akár egy jó akcióba is el tudom őket képzelni. De sajnos nem igazán tudnak érvényesülni a Paul testvérek. Rena Sofer azonban annál inkább, és máig jelennek meg sorozatok amiben szerepel. 

A film zenei és hangeffektjei olyanok amit várhatunk egy 1994-es filmtől. A vágás és az operatőri munka is hasonlóan jó, ha az időt nézzük, ha azonban egy mostani film lenne, akkor ócskának neveznénk.

A korában helyt álló film volt, mára azonban megkopott és ezt észre is venni. Ha egy kicsit nosztalgiázni akarunk, akkor jó, de a hatását már elvették a tömeg filmek. Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,4/10sajat.png6,0/10Borító.pngElőzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr875806178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása