Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Star Trek: Voyager – Elite Force

2014. január 23. - Isten88

történet.png

A Voyager egy segélyhívásra reagál, de sérült hajó helyett egy ismeretlen szondát találnak, ami azonnal megtámadja őket. Önvédelemből kilövik a szondát, de a robbanás lökéshulláma ismeretlen helyre teleportálja őket. A sérült Voyager, egy roncstelepen találja magát, ahol rögtön meg is támadják őket ismeretlen kalózok. Persze a támadást visszaverjük, és elkezdődik a tervezgetése a Voyger hazajuttatásának. Számos űrhajóroncsra kell átszállnunk a Hazard Team segítségével és információkat találni a hazajutáshoz.

Vélemény.png

Nagyon nagy pluszt jelent számomra az, hogy a Voyager belsejét tökéletesen ugyanúgy lemodellezték mint a filmben. Ezeken a területeken lehetőségünk van mozogni a küldetések között, sőt a társainkkal is beszélgethetünk. A játék 4 órát vett igénybe, ez a 4 óra 8 küldetést tartalmazott, ami több részre volt bontva.


Fegyverek terén nincs panasz, összesen 9 található a játékban, lőszereket pedig terminál vagy kristályok segítségével tölthetünk újra. Ugye a Hazard Team nem más mint egy csapat, szóval a küldetéseket legtöbbször társak segítségével visszük végig. Egyedül a főellenségeknél maradunk egyedül.

A pályák változatosak, mindig más hajón játszódik a történet, viszont van hátrányuk is, nagyon lineárisak. Persze ezt el lehet nézni, mert kapunk kisebb fejtörőket is. Az ellenfelek is mindig különbözőek, minden hajón más és más támad ránk, például  Borgok, organikus repülő lények, Klingonok, stb...
 Nem tetszett az, hogy az ellenség mindig ugyanonnan támadt rám, jobb lett volna random módon megoldani ezt.

Grafika már elavult, Quake 3 Arena motort használ a játék, ami nem mai fialás. Viszont nem taszított el magától a játék emiatt, régebben ódákat zengtem volna erről a grafikáról.

Aki Star Trek Voyager rajongó, annak csak ajánlani tudom a játékot, nagyon visszaadja a film hangulatát.

Magyarítás: Itt tölthető!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr565778822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása