Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hamarosan... (In A World...)

2014. január 22. - DavidRawrr

történet.png

Carol nem túl sikeres beszéd- és énektanár, ám mindez hamarosan megváltozik. Végre igazán hallathatja a hangját: filmelőzeteseket vesznek fel vele! Csakhogy ehhez meg kell küzdenie a szakma legjobb, legtekintélyesebb képviselőjével, a hangok királyával, saját apjával.

Vélemény.png

"Written, directed by and starring Lake Bell"

Ezen akadt meg a szemem! Szeretem az olyan filmeket, melyben 1 személyben benne van a forgatókönyvíró, rendező és a főszereplő is! Persze vannak esetek mikor ez nem jön össze tökéletesen, ám a Hamarosan... nem ezek közé a filmek közé tartozik! Lake Bell remek történetet írt, korrektül megrendezte és helytállóan, szinte tökéletesen átvitte a saját karakterét a filmvászonra! Kell ennél több? Na, de azért nézzük a részleteket!

A történet... Annyira magával ragadó és szerethető, hogy egy percre se tudtam elvenni a szemem a képernyőről. Minden van benne ami kell, noha a leírt történet alapján egy lapos valaminek tűnik. De nem! Van benne elegendő dráma, vicces szituációk, kellően elborult konfliktusok!
Azért nem teljesen tökéletes, hisz a vígjáték rész néha picit lapos. Ám úgy érzem pár poén pont azért nem jött át, mert magyar szinkronosan néztem, lehet eredeti szinkronnal jobban átjött volna 1-2 humoros jelenet, párbeszéd! A dialógusokra azonban nem lehet panasz, ahogy az átvezetések is teljesen korrektek!

Ha szőrszálhasogató szeretnék lenni, beleköthetnék a magyar címbe... De nem teszem! Megbocsátható!

Szereplők terén viszont tarol a film! Nem azt mondom, hogy tökéletes... De nem is kell annak lennie, hisz ezek a karakterek az őket megjátszó színészekkel nagyon jól passzolnak a filmhez! Lake Bell csinos, energikus, jól szituált és nem mellesleg jól játszó színésznő. Szerethetően, jól játszotta el azt a szerepet amit megírt! És még fel is turbózta, hisz a mellékszereplő gárda is szép felhozatal! Úgy, mint: Eva Longoria, Demetri Martin vagy Rob Corddry.

CGI-s akciók, trágárság, erőltetett humorok.. ha ezeket már unod, nézd meg a Hamarosan...-t! Garantáltan nem csalódsz!

Pontok.png

imdb.png7.1/10

sajat.png8.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr175775528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása