Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x10) - Road Trip

2014. január 16. - Nikosssz

Vélemény.pngKezdeném azzal, hogy egy elég szép epizóddal tértek vissza a fél évad záróról, csak a végét rontották el eléggé. Bár az elején sikerült elhitetniük velem, hogy az egész rész, egy gyászos Kevin utáni sírás lesz, de ehelyett egy részben le rendezték Samy problémáját. Azért hogy Sam megszabaduljon az őt fogjul ejtő Gardiéeltől, nagy áldozatokat kellett hoznia a főszereplőinknek. Azaz Cass-nak és Dean - nek. A legnagyobb talán az, hogy ismét póráz nélkül járkálhat a pokol királya. Vagyis az egyik királya. Amit furcsállok, az az, hogy Abbadon olyan közkedvelt, és ennek ellenére amikor kéne senki nem támogatja. Értem én a démonok két színűségét, de egy épkézláb démon sem akadt? 

A végén pedig az elrontást az jelenti, hogy ismétli önmagát a sorozat. Nem egyszer váltak külön útra Dean, és Sam. Vajon ez is ugyanúgy fog végződni? Mindketten tovább vadásznak, és újra összeállnak? Vagy az egyikük rátalál a boldogságra, de az alvilág visszaragadja? Vagy most egy egészen más kimenetelt tartogatnak nekünk a szerkesztők? Ez elég érdekes kérdés, amiből még sok mindent ki lehetne hozni, de ismerve az eddigi történéseket, szerintem megint egy egyszerű trükk lesz a testvérek barátkozása. Na de azért kíváncsian várom!online.pngFelirattal ide kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr305761600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása