Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hot Wheels - Csendsebesség (Acceleracers: Speed of Silence)

2014. január 11. - Nikosssz

történet.png

A sebességfüggő, féktelen csapatok ezúttal két vadonatúj világban, a Víz és a Metro birodalmában döngetnek. A szupergyors pályák hajmeresztő kanyarjain vakmerő sebességgel száguldanak végig a csapatok. A robotok még tovább fejlődtek az előző rész óta, és csillapíthatatlan éhségű, autófaló szörnyetegekkel nehezítik a haladást. Ám Dr. Tezla és csapata sem tétlenkedik, lankadatlanul azon dolgozik, hogy megfejtse az Accele-Charger titkát. Hőseink a felturbózott csodakocsikban zúzós zenék ritmusára csúcssebességgel sietnek a világ megmentésére. Ha még bírod a száguldást négy extra kaland is vár a ráadás rajfilmek között.Vélemény.png

Ugye az előző rész rávilágított egyes emberek jellemére, ebben a részben pedig kiderül, hogy Nolo miért is haragszik annyira Tork-ra. Ennek fejében érthető, hogy miért is a viszály. Azonban a későbbiekben csak egymásra számíthatnak, és enyhül a harag. Már csak az érdekel, hogy Markie és Kurt min is veszhettek össze ennyire. És hogy hogyan került Mark a börtönbe.

Szóval a sztorit ott folytatjuk, hogy a drónok fejlődnek, ám a pilótáink is egyre jobban teljesítenek. A drónok részéről egy elég érdekes húzást tárnak fel a rész végén. Kíváncsi leszek még az ez utáni akciókra. Ami még tetszett a részben az a város pályáján levő forgalom. Végre nem csak egy szimpla pálya amin végig kell suhanni pár hal vagy mocsárszörny mellett, hanem a szembe jövő autókat is ki kell kerülni. Ha ez nem lenne elég, akkor még a kamionok is ott vannak , amit szintén egy jó ötletnek tartok. És még a drónok is fokozták ezt a seprűvel. Ezen mondjuk fenn akadtam egy kicsit. Azt már az elején le lehet venni, hogy a fizika nem játszik most. De ha már elkezdték az alapján csinálni, hogy a portálon 300 MPH-val kell menni, hogy átmenjen, akkor ezt folytathatták volna. Hiszen láthatóan nagy különbség volt a sima drón autók , és ez között.

Minden érdekes jelensége ellenére, a zenéket megtartották a magas színvonalon. Nagyon imádtam ebben is a hangulatos muzsikákat! Az autók hang effektjei is igen sokat tesznek a hangulatra. A képi világ még mindig elég retro-nak hat, de hát pár hónapos különbségekkel adták ki a 4 részt!

Mindenesetre, nekem kevésbé tetszett, mint az előző része, de ebben is van elég verseny, akció, humor és persze izgalom. Pontok.pngimdb.png7,5/10sajat.png8,5/10Borító.pngElőzetes.png


Online -t nem találtam :/

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr875752987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása