Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Starving Games - Ez aztán a keveredés!

2014. január 08. - Nikosssz

történet.png

Kantmiss feláldozza magát a testvére helyett. Bevonul az éhezők viadalába, hogy megküzdjön az életben maradásért. A 12.-es körzetből egy másik önként jelentkező is van, Peter. Az esélyek rosszul indulnak, és mindent bevetnek a nagyobb nézettségért. Tele meglepetésekkel, végül ki fog nyerni?Vélemény.pngAz alkotókról már láthattunk pár ilyen stílusú filmet. Nekik köszönhetjük többek közt a Csajozós filmet, Vámpíros filmet, vagy a Bazi nagy filmet. A neveket elnézve valami ilyesmi címet kap majd magyarul (Már ha le lesz fordítva egyáltalán): Az éhezők napja!

A filmről először is leszögezném, hogy ha tetszettek valakinek a felsorolt filmek közül valami, akkor valószínűleg ez is tetszeni fog. Bár amit ebben megfigyeltem, hogy a grafikailag megoldott képeket sem retusálták agyon, és nem is hajtottak rá, hogy élethűnek hasson. Persze nálam ez egy külön jó pont, hiszen ezzel is egy fajta Hollywood parodizálást mutattak be. Mindenképpen jobban tetszett számomra, mint a tegnap megnézett Haunted House. Az IMDb-n azonban ez kevesebb pontot kapott.  

A filmről bővebben a grafikai hibáin kívül. Az is tetszett benne, hogy a főbb szál egy film kiparodizálását mutatja be, de bele kever sokkal több filmet, pár játékot, és még a youtube sztárjait is. Hatalmas ötlet volt bevetni a végén a 2 nagy csapatot (nem spoilerezem le hogy kiket), vagy a közben feltűnő Fruit Ninja, Angry Birds, és az Annoying orange. Persze rengeteg ilyen eszetlen hülyeséget tömtek a filmbe. Nekem ez tetszik, nem amikor lapos poénokat alkalmaznak! Hatalmas állatság , de az alap tényleg közel van az Éhezők Viadalához.

A színészek közül nem ismerhetünk fel sok nevet, de ez szinte az összes eddigi ilyen filmben így volt. Fel írom a két színészt, akiknek jól állt a tiszta hülye játszása. Brant Daughtery főként sorozatokban volt látható, de nagyon tetszettek az arckifejezései, és a játékának minősége. A másik a főszereplő Maiara Walsh, aki szintén nagyon szimpatikus, és több filmje is volt, nem csak ez. Ő is nagyon komoly szerepet játszott. A végén a bakiparádé külön pont. Szeretek röhögni az ilyen bakikon. Amit még kiemelnék, az a szakállas csávó, aki szakálla segítségével nyújtott reklámot több cégnek is! Azokon hatalmasat nevettem! :)

Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png3,2/10sajat.png6,5/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngFELIRATOSAN IDE KATTINTVA! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr935745392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása