Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x09) - Three Ghosts

2013. december 18. - Nikosssz

Vélemény.png

Azt kell, hogy mondjam eljött az a sorozat, ami lelöki az első helyezett Supernatural-t a trónjáról! Eddigi legjobb sorozat! Amit eddig mutatott már rengeteg, de úgy látszik, még azt is fokozzák, amit már nem lehet. 

A cím sokat elárul, ugyanis 3 szellem jelenik meg Ollie-nak. Az utolsó szellem-re csak a végén derül fény, és őszintén nem is rá  számítottam. De nagyon meglepett, és tetszett. A másik két szellem, elég brutális. Főleg a harc, amit az egyikükkel vív Ollie. A végéig fokozzák a hangulatot, és a végére egy akkora jelenet lett bevágva, hogy elhangzott a ˝MI A F...Z?!˝ felkiáltás. Azt egyszerűen annyira brutálisan kitalálták, hogy az utána következő 4-5 perc csak elterelés, de még mindig azon az egy jeleneten gondolkodunk. 

A másik dolog aminél a hideg rázott, az a szigeten történteknél volt. Amikor ugye hősünknek választani kell, és kiderül, hogy több ember haláláért lehet felelős a zöld íjász.

Nagyon brutális félévadzárót kaptunk, de most az a nagy kérdés, hogy hogy a fenébe bírjuk ki most Január 15.-ig? A következő rész sajnos csak ekkor jön. Addig is nézzük a többi finomságot! Ebben a posztban egyúttal megköszönném az egész éves felirat szolgáltatást Alias-nak is és Mathers-nak is! (Nevükre kattintva FB oldalukra irányítunk át, és like-olhatjátok! :)) Reméljük jövőre is várhatjuk tőlük a remek feliratokat! Jó szórakozást! :)online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr955698824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása