Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Alfák [sorozat]

2013. december 17. - CSKJozsef

Vélemény.png

Ritkán nézzek tévét, az egyik ilyen ritka alkalommal találtam erre a sorozatra.

Sorozatok amikre hasonlít:
Fringe
Sentinel
Event
Egy kis X Men

Nagyon jó sorozat, a zenéket kiemelném mert nagyon jók, nem olyan látványos de mindenképpen érdekes sorozat. Akinek a fent említtet sorozatok közül tetszett valamelyik annak nagy eséllyel ez be fog jönni. Van idegesítő karakter benne, vannak szerethető karakterek is. A részek folytonosak, vannak múltbeli hibákból származó események, minden rész egyedi mégis beleilleszkedik a többi közé.

történet.png

Él a Földön néhány rejtélyes és megmagyarázhatatlan neurológiai képességekkel rendelkező, egyébként teljesen hétköznapi ember, ők az úgynevezett Alfák. Dr.Lee Rosen neurológus célja, hogy ezeket a különleges embereket összegyűjtse és képességeiket fejlesztve, egy titkos kormányzati ügynökség kötelékében a
törvény oldalára állítsa őket. Ez az elit csapat képes felderíteni és megoldani azokat az ügyeket is, amire a CIA, FBI vagy akár a Pentagon sem volt képes.

IMDb

Előzetes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr165696180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása