Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hupikék törpikék 2 (The Smurfs 2)

2013. december 11. - Nikosssz

történet.png

Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük. Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt, amelyek első ránézésre könnyedén hupikék törpikének tűnhetnek. A gonosz kis törpszerűségek nem is tétlenkednek: elrabolják Törpillát. Hupikék mentőakcióra van szükség, ha Aprajafalva lakói vissza akarják kapni a legszebb törplányt - és ehhez emberi szövetségesekre is szükségük van.Vélemény.png

Az első rész sikerei után nem csoda, hogy a készítők nem hagyták annyiban. Elég hamar meg is csinálták a folytatást. Az, hogy méltó folytatás-e mindenki döntse el maga. A kicsiknek biztos tetszeni fognak a szürke törpök a kékek mellett.

Félve ültem le megnézni, mivel az első része teljesen lerombolta azt, amit gyerekként a TV-ben nézve láttam. Ahol nem volt New York, Párizs, csak a kis Aprajafalva. Mikor nagy nehezen rászedtem magam, akkor megint megértettem, miért nem akartam megnézni. Nem mondom, hogy ugyanaz a története, mint az első résznek, de nagyon sok hasonlóság van. Hókuszpók megpróbált csinálni még 2 lényt, akik így Törpilla testvérei lettek. A való világba átcseppenve pedig újra láthatjuk Neil Patrick Harris-éket. Ez legalább egy kis felüdülés, mert legalább jó színészek játszanak. Ezenkívül sajnos semmi jót nem tudok ki emelni. Ez azért is lehet, mert a célközönség a gyerekek voltak. Olyannyira, hogy a humort is nekik csinálták. Ezt úgy értem, hogy nekünk nem biztos, hogy vicces lesz, de a gyerekek jól szórakoznak rajta. Azt biztosra mondhatom, hogy nagyon megkell erőltetniük magukat, hogy egy esetleges 3. rész megnézésre kerüljön!

Animálásról annyit mondanék csak, hogy szintén semmi újítás nem volt benne. Egyet értve az IMDB ponttal egy közepesre értékelem a filmet, mert semmi kiemelkedőt, sőt semmi újat nem mutatott. Ami viszont nagyon tetszett, az a zene. Körülbelül ez érte benne a legtöbbet. Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,2/10sajat.png5,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr125686534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása