Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos Iramban 7... Szünetel a forgatás!

2013. december 05. - DavidRawrr

Az Universal Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a Halálos Iramban 7 forgatása Paul Walker szombati halála miatt felfüggesztésre került!

Eredetileg hálaadás után, ezen a héten folytatták volna, ám a történtek után a stúdió fontolóra veszi a lehetséges folytatásokat. Még nem tudni, hogy az új részből mennyi készült el, ám az biztos, hogy Walker több kulcsjelenete még nem került felvételre.Így minimum egy alapos átírásra lesz szükség, ezek mellett pótforgatások is szóba jöhetnek. Ám még az sincs kizárva, hogy az egész forgatást előlről kezdik, így kihagyva a filmből Paul Walker-t!

A Vin Diesel és Paul Walker főszereplésével készülő Halálos Iramban 7 2014. júliusában került volna bemutatásra. Ám mint azt korábban írtuk, nincs kizárva, sőt már biztosra vehető, hogy a premier időpontja tolódni fog!

Megemlékezésképpen a stáb össze állított egy videót Paul Halálos Iramban filmjeiből kivágott jelenetekből. Talán az egyik legmeghatóbb rész az, mikor Vin Diesel (akka Dominic Toretto) a család fontosságáról beszél!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr875677618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása