Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x08,09) - pár hónap szünet!

2013. december 04. - Nikosssz

Vélemény.pngA múlt heti részhez nem tudtam volna annyit írni, hogy kitöltsön egy posztot, ezért most kettőt dobok egyszerre. A múlt heti rész ugyebár egy elég érdekes rész volt. Nem sok minden derült ki, és nem is történt fontosabb történés... Kicsit talán felvezette a mai részünket, ami viszont elég durván végződött. Az angyalok angyalokkal háborúzásának következtében kiderül egy két titok. Castiel ˝vadásznak áll˝ a Dean-től kapott jelvényével, és az angyalok nyomába ered. Egy imádkozás következtében talál valakit, akiben bízhat. Később csapdába esik, és a Sam-ben levő Zeke-ről derít ki pár dolgot. Miután ezeket a híreket Dean is megtudja, megpróbálja elmondani Sam-nek. Vajon sikerül neki?

Szereplők jól adták a figurát, a sztori hatalmas meglepetést tárt fel, és Metatron is visszatért. Mint kiderült a két angyalsereg mellett lesz egy főbb hatalom, ha csak nem sikerül kitalálniuk valamit. Vagyis inkább csak kitalálnia egy személynek. Ha végignézzük meglátjuk, miért is beszélek 1-es számban. Az biztos, hogy félévadzárónak jó volt, és kíváncsian várjuk a folytatást. Jó szórakozást! :)online.png8. rész

9. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr465676107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása