Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Terhes társaság (Due Date)

2013. december 03. - DavidRawrr

történet.png

Peter Highman hamarosan apai örömök elé néz. A felesége öt nappal késõbbre van kiírva, õ pedig mindenképpen mellette szeretne lenni, amikor megszületik az elsõ babájuk. De a véletlen mást tartogat számára: a reptérre igyekezve legjobb szándéka ellenére sem sikerül Atlantából haza repülnie, ugyanis a sors összehozza egy nagyravágyó színésszel, Ethan Trembaly-vel, aki meggyõzi Petert, hogy autóval utazzanak keresztül a kontinensen. A szülészet felé tartó ámokfutásuk áldozatául esik jó néhány autó, legalább annyi barátság és Peter minden épen maradt idegszála.

Vélemény.png

Robert Downey Jr. (Peter Highman) és Zach Galifianakis (Ethan Trembaly) egy filmben. Ha már legalább 1 filmet láttunk tőlünk tudhatjuk, hogy rossz film nem igazán lehet. Elég említenem a Vasember-t vagy a Másnaposok-at. Nos, nagyjából így ültem le megnézni a filmet, voltak elvárásaim, hisz mindkét színészt szeretem, és azt kell mondjam, nem csalódtam!

Szóval, a történet nagyon jóra sikerült. Lehet van benne klisé, lehet néhol kiszámítható, de a két férfi kapcsolata vicces és megmosolyogtató. A poénok nem elkapkodottak, a kialakított helyzetek, cselekmények nem is egyszer könnyfakasztó nevetésre kényszerítettek. A dialógusok mint említettem jók az átvezetések pedig átlagosak.

Szereplők terén a már említett két színész igen csak jót alakít. Robert és Zach egyszerre viszik a hátukon a filmet, mindkettőjük normálisan odateszi magát. Robert hozza a formáját, a karaktere mint mindig poénos és szerethető, kicsit egoista, de az ő szerepeitől ez nem szokatlan, és megunhatatlan. Zach szintúgy, bár egyszer-kétszer tapasztaltam nála egy kis túl játszást, negatív értelemben. Ám az ő karaktere ebben a filmben talán még szerethetőbb mint Robert-é.

Nos, összegezve egy humoros, szerethető film. Mindenképp megéri egyszer megnézni!

Pontok.png

imdb.png6.6/10

sajat.png9/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png
Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr935673861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása