Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x07) -Bad Boys

2013. november 21. - Nikosssz

Vélemény.png

Egy egész ütős kis részt hoztak össze, ami megint eltér a fő száltól. Nem jelent ez rosszat, mert abból nem tudnak annyit kihozni már, mint pl. egy szellemes részből. Igen az apizódban egy szellemet kaptunk a sötét oldalra. Itt maradásának oka a vége fele kezd kiderülni, és szinte biztosra tudjuk, mi marasztalja a gyilkos lényt. Nehogy aztán túl meglepődjünk. Karaktereink még mindig állatok, és ami meglepett, hogy Sammy szeme nem kékült be (nem jött elő Zeke). Ami még tetszett, az a szellem megjelenése. Nagyon jól lett kivitelezve. A rész ezek mellett kicsit visszarepít, Dean gyermekkorába, és megtuhatunk róla pár dolgot. 

A legnagyobb karakter Soony volt. Hatalmas tag, hatalmas alakítással. Összesítve jó kis részt kaptunk! Jó szórakozást! :)online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr385646893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása