Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x06) - Keep Your Enemies Closer

2013. november 21. - Nikosssz

Vélemény.png

Kezdeném a legnagyobb meglepetéssel. A Deadshot-os szál lezárását sok féle képpen eltudtam volna képzelni, de így erre a formára totál nem számítottam. Ha jobban belegondolunk, elgondolkodhatunk azon, hogy érdemes-e folytatni ezt még? Mármint keresni egy új főgonoszt Dig szemében?

Az oroszországi történések hatására Felicityből kezdd egy érzés kibontakozni. Sokszor volt félreérthető megjegyzése Oliverrel kapcsolatban, de ezzel már kezdi teljesen kivenni szerepét. A cég vezetőjével törénteken is meglepődtem egy kicsit. Én még miondig számítok rá, hogy a sötét oldalon áll.

A szigeten történt események durvára sikerültek. Árulások, ismerettségek, és fájdalom. Egyre jobb. Jó szórakozást! :)online.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr675646906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása