Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Páros mellékhatás (Couples Retreat)

2013. november 15. - Nikosssz

történet.png

A Vince Vaughn eredeti ötletéből készült fergeteges vígjátékban négy középnyugati férj és feleség egy trópusi szigeti üdülőparadicsomba utazik az egyik pár ötlete nyomán, akik a házasságukat szeretnék rendbe hozni ezen a vakáción. A másik három kettős kapva kap a remek alkalmon, és alig várják, hogy kedvükre fürdőzzenek, jet skizzenek, és elmerüljenek az édeni örömökben. Csakhogy hamarosan rá kell döbbenniük, hogy az üdülő terápiás foglalkozásai nem fakultatívak. Kiderül, hogy az eleinte kedvezőnek tűnő nyaralásnak ára van: szembe kell nézniük a problémáikkal.

Vélemény.png

˝Ismert színészek, akkor tuti egy jó film lesz˝ elv megint megcáfolva. Ugyan nagyon bírom pl. Vince Vaughn -t, olyan alakítást nyújt, ami egy kezdő szintjén van kb.. Aztán remek példa még erre például Kristen Bell, aki a filmmel rájöhet, hogy nem elég jól kinéznie egy jó filmhez. Lényegében, voltak még ismertebb színészek, de senkihez nem passzolt a karaktere, ezért aztán nem is hitelesen játsszák.

Tegyük hozzá, hogy a történet, amit maga Vince Vaughn írt, nem lenne rossz.  Mondjuk abban is vannak részek, amik inkább vígjátékba illenének, de annak is gyengék. Romantikus szál meg had ne említsem. Alig van benne ilyesmi, vagy csak annyira erőltetett, hogy nem vettem észre. Az egyedüli amit romantikusnak találtam az a gyönyörű táj. Az komolyan olyan szép, hogy simán beleillik a filmbe. (Legalább ez.)

A zenék egyenlőek a semmivel, a színészek szintén, nem beszélve a párbeszédekről. Semmi értelmük, feleslegesen elhúzott. Van benne néha (komolyan ritkán) valami jó beszólás, ezenkívül fő poénnak a szex-es beszólásokat vélhetjük felfedezni. Az átvezetések meg megint csak nem sokat mutatnak. A film egészében alulról súrolja az átlag romantikus vígjátékokat, de ahány ember annyi..... :) Egyszer meg lehet nézni szenvedés nélkül, de másodszorra már nem venném rá magam. Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,4/10sajat.png4,5/10Borító.png

Előzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr175635882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása