Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2. (Aliens vs Predator: Requiem)

2013. november 11. - DavidRawrr

történet.png

Az űr távoli sötétjében évezredek óta szörnyű rémek küzdenek egymással. Harcuk örökké tart, és mindent elpusztít maga körül. Az ember nem érdekli õket - sem az élete, sem a halála. Eddig csak azok találkoztak velük, akik túl messzire merészkedtek; akik olyan világba léptek át, ahol az ember sosem lesz otthon. De mi történik, ha a szörnyek végül eljutnak a Földre, és egy álmos coloradói kisváros válik a harcterükké? Egy frissen szabadult fegyenc éppen hazaér, hogy új életet kezdjen. Ehelyett menekülni kénytelen, másokat menekíteni... új élet helyett, már a régivel is beérné.

Vélemény.png

Izgatottan ültem le megnézni a filmet, hisz az első rész nagyon elnyerte a tetszésem. Ám ahogy a film haladt előre, rá kellett jönnöm, a film alacsonyabbra tette a mércét, és így csalódnom kellett! Nem is pazarolnék sok szót rá!

A történet ott folytatódik ahol az első véget ért. De nem lett jobb, sőt! Még kiszámíthatóbb és lapos, nagyon lapos. Unatkoztam a film majd' 2 órája alatt, nem volt meg a hangulata sem. Az átvezetések csak néhol voltak jók, ehhez képes azonban a dialógusok egész jók lettek.

A másik mínusz pont a kialakítás! Rettenetes! Az elsőben sem volt hú de ámulatba ejtő. De itt, itt nagyon rossz! Ráadásul a 2 film közt van 3 év... Például egy csomószor direkt teljesen sötét van, hogy ne látszódjon, hogy csak kb bábú az Alien. És még ezekhez hasonló apróságok.

Színészi alakítások terén, átlagosat alakít minden színész, néhol mondjuk túljátszás van, de ettől még átlagosak!

Összeségében, egy átlagos film. Egyszer meglehet nézni!

Pontok.png

imdb.png4.8/10

sajat.png5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr955628196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása