Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Transformers: A bukottak bosszúja (Transformers: Reveng of the Fallen)

2013. november 05. - DavidRawrr

történet.png

Optimus fővezér és katonái legyőzték az Álcákat. Úgy tűnik, végre béke és nyugalom köszönt a Földre. Sam is az egyetemi tanulmányaira készül. A nyugalom azonban látszólagos. A Scorpinox nevű álca ellopja Megatron holttestét, és föltámasztja halottaiból. Az új életre kelt Megatron és cinkosa, Üstökös bosszút esküszik az Autobotok ellen, és minden korábbinál nagyobb erőt gyűjt, hogy legyőzze az ellenfeleit. Nem számol azonban Sammel, akinek sorsa továbbra is a robotokhoz van kötve. Sam ismét összefog az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot az Álcákkal.

Vélemény.png

Jó a cím! Bukott! Örültünk mikor bejelentették, hogy a sikeres Transformers-nek lesz 2. része. A hype hasonlóan nagy volt a film körül, ám az elvárások is! Ám ehhez képest a film alul teljesített!

A történet mint folytatás jó, de klisés. Feltámasztják a már egyszer elbukott gonoszt, visszatér, legyőzik megint. Az egész maradt az a kiszámítható történet mint az elsőnél. Az átvezetések és dialógusok azonban jobbak lettek. Azzal próbálták meg kompenzálni a történetet, hogy mégtöbb akció jelenet került a filmbe, ami nem gond, de attól még ami rossz, az is marad!

És itt kezdtek el rámenni a látványra. Leesett az állam a látványvilágtól, egyszerűen hibátlan! Még élethűbb lett az egész, és azt mondtam "Ez igen! Ez tetszik!"

Szereplők terén nem történt sok változás. Ám Shia LaBeouf végre szerephez illően teljesített és ez tetszett. Itt már éreztem, hogy komolyan veszi a szerepét, és amilyen kis béna karaktere van, olyan szépen el viszi a hátán a filmet. Megan Fox továbbra is gyönyörű, és jól alakít!

Egy klisés történet, csodás látványvilág, jobb alakítások! Nem felejthetetlen, ám akinek az első tetszett, ez sem fog (akkora) csalódást okozni! Egyszer meglehet nézni!

Pontok.png

imdb.png5.9/10

sajat.png7.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr455616309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása