Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon)

2013. november 05. - DavidRawrr

történet.png

Az álcák elleni háború hőse, Sam postázóként dolgozik. Egy nap különös módon tudomást szerez a Hold sötét oldalán lévő titokról, az álcák újabb összeesküvéséről. Mivel emiatt meg akarják ölni, megint az autobotoknál köt ki. Kiderül, az áruló Sentinel Bárkája zuhant le a Holdon. Sentinel Megatronnal akart találkozni, hogy felajánlja az űrhidat, melynek segítségével az álcák leigázhatnák a Földet. Sentinelt elfogják az autobotok, de kiszabadul, és aktiválja az űrhidat. Ezen keresztül álcák serege érkezik a Földre. Újra Samre és barátaira vár a feladat, megállítani őket.

Vélemény.png

Sikeres első rész, bukott második rész.. Mit várna az ember ezután? Átlagos ember azt, hogy ez már nem lesz jobb! Az elvárások már nem nagyok, csak várja az ember mi lesz ebből!

Személy szerint nekem a 3. rész jobban tetszik mint a 2. Történetileg végre mutatott valami újat, végre voltak benne olyan fordulatok amiket nem láttam előre! Végre megtudott lepni! Csak az a probléma, hogy elkapkodták a filmet. A lényeges részeken átrohan a film, és az akció jelenetekre fókuszál, és ott 100%-os is! De sajna így egy csomó rossz átvezetés lett az eredmény, és összecsapott dialógusok! 154 perces játékidő szűk 3/4-e akció jelenet.

És itt tűnik szembe, hogy a rendező csapat már teljesen a látványra ment! Tényleg, fantasztikus a látványvilág, pedig a 2. után már azt hittem nem lehet fokozni! Ám ők megcsinálták, és eszméletlen!

Szereplők terén Megan Fox-al helyet cserélt Rosie Huntington-Whiteley (Carly). Tetszik az alakítása, bár olyan sokat nincs előtérben. De hozza amit kell! Shia (Sam) is hozza a formáját.. bár, nem. Kicsit összecsapott lett az alakítása, néhányszor negatív értelemben túljátszik!

Nos.. Szerintem ugyanúgy mint a 2. rész, 1x nézős!

Pontok.png

imdb.png6.3/10

sajat.png8/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr785616430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása