Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Machete gyilkol (Machete Kills)

2013. november 01. - DavidRawrr

történet.png

Machete megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült Mendezt, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Vélemény.png

A pillanat amikor úgy kell leülnöd a vászon elé, hogy kikapcsolod az agyad reális részét, csak élvezed a töménytelen, akciódús mészárlást. Legjobban így tudnám jellemezni a Machete gyilkol című filmet. Nem félve ültem be a moziba a filmre, tudtam, hogy 107 percnyi tömör szórakozást fogok kapni, unalomnak és fapofának nyoma se lesz. Igazam volt!

A történet egyszerű, de lényegre törő. Lehet, hogy van már ilyen, de a feldolgozása jó! A dialógusok jók, bár nem szerénykedik a vulgáris kifejezésekkel! Az átvezetések ugyan olyanok mint az előző részben, néhol túlságosan gyorsan jön az egyik jelenet a másik után, ettől elkapkodottnak tűnik. De előre legyen szólva, a fizika törvényeit jó párszor megcáfolja a film, ezért is kell úgy megnézni, hogy ezekre nem is gondolunk.

Tagadhatatlanul az egyik gyenge pontja a filmnek a látványvilág. Részben jó, részben viccesen béna. Látszik nagyon, mikor volt az adott jelenet effektje géppel megcsinálva.

Szereplők. Danny Trejo, Sofia Vergara, Michelle Rodriguez, Mel Gibson, Charlie Sheen.. Nekem már miattuk megérte megnézni. (Sorrendben: Machete, Desdemona, Luz, Luther Voz és az elnök) Mindegyikük egytől egyig jól alakított, egyikük sem gyenge pont és összetartják az egész filmet. Trejo hozta a formáját, ami még mindig utánozhatatlan. Ám bár B-film, szerintem mindenképp siker filmje mindkét rész. És még Lady Gaga is felbukkan a filmben, amin meglepődtem! De sok szerepe nem volt.

Nos mi is van itt? Egy jó film, menj el a moziba és nézd meg! Nem fogsz unatkozni!

Pontok.png

imdb.png6.3/10

sajat.png8/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintés már lehetséges! Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr955609690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása