Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x04) - Slumber Party

2013. október 31. - Nikosssz

Vélemény.png

Na most végképp ki lehet jelenteni, hogy ebben a sorozatban bárki belecsöppenhet. Volt már dolguk a testvéreknek dzsinekkel, szörnyekkel sőt még istenségekkel is, de most egy olyan alaphoz nyúltak, amit szerintem senki nem várt volna. Ki ne ismerné Dorothy-t az Óz a varázsló meséjéből? Igen, az epizódunkra ő csöppen a való világba, és feltárja titkait. Kiderülhet hogy a könyvek az apja agyszüleményei, és úgy írja le a történeteket, hogy kevesebb vérrel jobban emészthető legyen.

Visszakaptuk egy régi ismerősünket is a negyedik rész erejéig. Ő nem más volt mint Charlie. Kiderült, hogy a szerepjáték mellett ő is neki állt vadászni, és maga mögött hagyott egy vámpírt és egy szellemet. Aztán aki még felbukkant az a gonosz boszorkány (Szintén Ózból), aki nagyon jól ki volt sminkelve. Örültem, hogy nem használtak CGI-t a boszorka megvalósításában, hanem csak úgy simán kifestették.

Dean, Sam és Zeke kalandja egyre bajosabb, és szerintem Samy is kezd szagot fogni, hogy valami nem jó. Ettől eltekintve persze szépen hozzák a jól betalált poénokat mind3-an sőt még Crowley is. Az, hogy a poénok így betalálnak magyarul is köszönhető a feliratosoknak, Deino-nak és Jittyke-nek! :) Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr815607787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása