Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow (S02x04) - Crucible

2013. október 31. - Nikosssz

Vélemény.png

Mi a fene történt a Zöld íjász íróival? Eddig sem volt egy utolsó a sorozat, de ez a második évad olyan jól sikerült eddig, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten fog menni. Jobbnál jobb fordulatok nemhogy részenként, de ebben a részben minimum 2 nagyobb ilyen is látható. Hatalmasat kezdenek produkálni, és először az epizódban sikerült annyira egy színvonalat hozni a jelenlegi események, és a szigeten történt események közt. Ez hatalmas előrelépést jelenthet, hisz két főbb szál kezd egymás mellett futni. 

Az epizódban megint felbukkant egy gonosztevő, sőt kettő is. A későbbiekben azt hiszem meglesz az új fő ellenség. Megint sikerült egy kétszínű ˝barátot˝ ebbe a szerepbe osztani. Mindenesetre, ha így ível felfele a sorozat, akkor egyre többen fogják elhanyagolni, hogy a golyózápor mindig csak körbeírja az íjászunkat, és szinte sosem találja el.

Nagyon jó részt hagyhattunk magunk mögött. Jó szórakozást hozzá! :)
online.pngMagyar felirattal IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr255608277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása