Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Tomorrow People (S01x03) - Girl, Interrupted

2013. október 30. - Nikosssz

Vélemény.png

Eddig azt írtam, hogy nem pörgött fel meg ilyesmi... Ezen nem változtatott ez a rész sem, de mégis már jobban érdekeltek ennek az eseményei, mint a The Walking Dead-é. Ez vajon a TWD gyengeségét vagy ennek az erősségét jelenti?

A részről bővebben. Lényegében egy olyasmi az egész sorozat, hogy részről részre mást mutat be, de van pár főbb szál, ami végig viszi az egészet, így nem értenénk csak úgy mindent, ha pár részt kihagynánk. Ebben pl. Astrid szerepe volt ilyen. A végén pedig egy egészen különös helyzet alakul ki közte, és a főszereplőnk Stephen között. Ennek a kifejletére nagyon kiváncsi leszek. 

Az adrenalin löketeket, amiket próbálnak beadagolni, azzal rontják el, hogy túl hamar és túl előreláthatóan oldják meg. Itt gondolok például az USB kulcs elhelyezése utáni segélyre, ami elég egyértelmű volt. A szereplők legalább kezdenek belerázódni a szerepükbe, és ez is már egy pozitívum.Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr505606419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása