Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Silent Hill: Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation)

2013. október 29. - DavidRawrr

történet.png

Heather Mason apja eltűnése után egy furcsa és ijesztő alternatív valóságban találja magát. A hely válaszokat tartogat gyermekkora óta kínzó rémálmaira.

Vélemény.png

Ez a film pontosan annyi mint a fenti leírás! (A film készítésétől számítva) 6 éve kaptunk egy Silent Hill-t. Tetszetős volt, morbid volt, de mint thriller, megállta a helyét. Aztán persze kellett a folytatás a filmnek - mert miért ne kellen?! - és kaptunk egy ugyanolyat mint a 6 éves elődje!

Nos, a történet - nem a fenti - jó! Mint folytatás megállja a helyét viszont nagyon kiszámítható. Viszonylag szépen megírták. Az átvezetések éppenhogy jók, ahogy a dialógusok is.

Színészi alakításokban semmi extrát nem hoz a film. Történetnél fogva Adelaide Clemens-en (Heather) van a fókusz, de kiemelkedőt nem alakít, csupán átlagosat. A többiek a néhány be"böfögéssükkel" elhanyagolhatóak!

Szóval, ez a film annyiban különbözik az elődjétől, hogy szebb lett a külső. De ezen kívül ugyan azt hozza mint a 2006-os elődje. Hangulatban, alakításokban is. Hát, végülis nem egy kihagyhatatlan film, de akinek az első tetszett, ez is tetszeni fog! Egyszer meg lehet nézni!

Pontok.png

imdb.png6/10

sajat.png6/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr595604336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása