Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (S1x05) - Girl in the Flower Dress

2013. október 27. - Nikosssz

Vélemény.png

A poénkodással töltött időt most lejjebb csökkentették és több feszültséget adagoltak bele ebbe a 40 percbe. Ez nem feltétlenül rossz, mert a 4 rész lassan pörgette fel a sorozatot, ez megdobta a folyamatot. Bár mostmár nem kell találgatnunk, hogy Sky-nak mi a szerepe, és a titka. Egy félre sikerült akciója miatt kisiklott a SHIELD-nél levő karrierje, és Coulson kiderítette mit titkol.

Csúnya dolgok is lehetnek még a SHIELD hátterében, ha belegondolunk. Ha nem a SHIELD-nél van valami eltitkolnivaló, akkor bizony Sky jobban tenné, ha nem kutakodna az után, ami után teszi. Coulson bekeményít az epizódban, ahogy May is. Ward meg inkább a múltkori főbb szereplése után, most visszahúzódik.

Mindenesetre a részek egyre jobbak, és az első részhez is kapcsolható a mostani, ami valószínűleg a főszál lesz. Én várom a következő részt. Jó szórakozást! :)

(A következő rész, csak 2 hét múlva szerdán jön! :))online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr645601198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása