Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Grimm (S03x01) - The Ungrateful Dead

2013. október 27. - Nikosssz

Vélemény.png

Péntek este kezdetét vett a Grimm 3. évada, ami egy egészen más képet mutatott , mint amire számítottam. Ugye a második évad végén a ˝zombigyártás˝ áldozata lett Nick is, és egy vaskoporsóban szerették volna elvinni őt Ausztriába a királyi családhoz. Az évadzáró hagyott gondolkodni a lehetséges kifejleteken, de ami történt, arra gondoltam utolsó sorban. Az úgy eszembe jutott, hogy megpróbálnak segíteni rajta, de az, hogy kik, és hogy nem. A későbbiekben kiderül, hogy Nick nem került a nemzetközi vizekre, és így van rá esély, hogy sikerül őt megmenteni.

Amit érdekesnek találok, az az, hogy senki más nem gondolt Rosaliékon kívül arra, hogy a varászlat másképpen hat egy Grimm-re. Plusz még egy, de ez lehet egy picit SPOILER lesz... A bárót nem igazán akarom elhinni, hogy ilyen simán meghalt.... Szerintem ez a szál még lesz húzva.

A vége a sorozatnak úgy lett megoldva, hogy még egy részen keresztül biztosan lesz húzva ez a téma. Hiszen a ˝még nincs vége˝ felirat is ezt mondja. A későbbiekben zajló eseményeket bemutatja nekünk egy pár másodperces jelenet, ami olyan képeket tár elénk, hogy meggyőzzön ez az évad sem lesz unalmas. Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr495601426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása