Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x03) - I´m No Angel

2013. október 23. - Nikosssz

Vélemény.png

Az írok talán megint lazábbra vették ezt a részt. Nem azt mondom, hogy nem volt jó, de olyasmi feeling-et adott amit a 6. és a 7. évad mutatott be: kicsit időhúzás szerű sztori. Ezt leszámítva sok jó megoldás született. A rész egy olyan irányba való haladást fejezett ki, amiben belefér egy kicsivel több humor. Persze ez nem árt a sorozatnak, mert Dean eddig is hülye volt ilyen értelemben, csak most mellé társul Cass is, aki halandóként sok új dologra jön rá.

A komolyabb akció jelenetek most kimaradtak, csak 1-2 fight maradt, az sem a jobb fajta. Persze kell a felvezetés a főszálnak. Tetszett, hogy a démonokon és az angyalokon kívül régebbről ismert lényeket is bevontak. Azt nem árulom el, hogy milyen lényről van szó. Ha érdekel nézzétek meg az epizódot. Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr625595913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása