Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead (S04x02) - Infected

2013. október 21. - Nikosssz

Vélemény.png

Ez a sorozat is még egy brutálisan jó epizódot hagyott maga mögött. A nézők valószínűleg a múlt heti zárójelenet óta kíváncsian várták mi lesz a következménye a dolognak. Az, mint a részben is kiderül (már az epizód címe is mutatja) egy fajta járvány okozta a halál beálltát, és mivel már tudhatjuk az előző évadokban megtudott titkok, zombi vált. A történések úgy indultak ahogy vártam. Besurrant, hogy kajához jusson. De vajon melyik szárnyba, melyik kulcsfiguránkat kapták el? 

A későbbiekben Rick-nek rá kell ébrednie, hogy nem húzhatja ki magát a döntések alól, és a rész végén meg is hoz egy döntést. Rájön, hogy a farmerek élete nem illik ebbe az ˝idilli környezetbe˝. 

Az rész elején kiderül, hogy egy rosszakaró is van a falak közt, aki tervével majdnem elérte, hogy a járkálók bejussanak a börtönbe. Szerencsére Rick-nek támad egy ötlete. Ki lehet az a rosszakaró? Csak nem a kormányzó lapul valahol? És mi történik, ha a kerítés ismét be akar majd dőlni? Majd kiderül a következő részekből!online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr845591008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása