Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

American Horror Story - Coven(S03x02) - Boy Parts

2013. október 18. - Nikosssz

Vélemény.png

A sorozat eddig színvonalasan hozza a legbetegebb évadot, mint ahogy azt ígérték. Az epizódban behoztak pár szereplőt, mint pl. a woodoo-s csajt vagy épp visszahozták a halott srácot. Na igen, az meg aztán hab a torán, ahogy beteg módon megteremtik az álompasit. Eddig is nagyon szerettem az AHS-t de ez a 3. évad még egy lapáttal rádobott.

A kezdő jelenet, eleinte is jónak hatott, de sokára folytatták azt a szálat, ezért eleinte nem értettem. Persze később fény derül mindenre. Aztán folytatódik a kiváló jelenetek vetítése, és szerintem nincs szempár aki nem csodálta meg Emma Roberts testét ott az elején. 

Emma Roberts-re kitérve, nagyon hitelesen játssza a kis tini-ribi boszorkányt. Abszolút jó karaktert kapott, ami illik hozzá. 

A második résszel nem csökkent a színvonal. Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr895584179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása