Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Machete

2013. október 15. - DavidRawrr

történet.png

Machete, az egykori rendőr összetűzésbe keveredett az egyik mexikói drogbáróval. Miután Torrez emberei kinyírták a családját, és majdnem vele is végeztek, a határ túloldalán, Texasban kezd új életet. Az államban választásra készülnek. Az egyik jelölt, a korrupt és hazug McLaughlin az illegális bevándorlók ellen kampányol, éjjel pedig öldösi őket. Ezzel veszélyezteti Torrez üzletét, aki kimondja rá a halálos ítéletet. Egy ügyes csellel ráveszi Machetét, hogy nyírja ki a szenátort, majd odadobja a zsaruknak. Machete azonban nem hagyja annyiban a dolgot, elindul, hogy leszámoljon vele.

Vélemény.png

Egy újabb "must see" típusú múvi! A film érdekessége, hogy csak egy ál-trailer-nek készült, ám utána Robert Rodriguez egy egész estét akciófilmet hozott ki belőle! A film nem csak egy jó történettel rukkol elő, hanem nagyon sok jó színésszel akik jól is alakítanak. Gondolok itt Danny Trejo-ra, Robert De Niro-ra, Steven Seagal-ra, Jessica Alba-ra, és Michelle Rodriguez-re. (A filmben: Machete, McLaughlin, Torrez, Sartana és Luz)

Ám nézzük a kritikát. A történet jól meg lett írva, nem mondható unalmasnak, hisz már a film legelején is akcióval kezd. Az átvezetések szintén jóra sikeredtek, ám néhol (pont, hogy a legelején) túl gyorsnak éreztem, ezért tűnhet elkapkodottnak. Ám a 105 perces filmhossz tökéletes és minden jól bele lett építve és sikerült szépen kialakítani a történet részleteit. A dialógusok néhol vontatottak, ám nem zavaróan, így erre sem lehet panasz!

Színészi alakításokban pedig szintén nem szenved hiányt a film, ugyanis a fentebb felsorolt színészek mind maximálisan teljesítettek. Danny Trejo-tól már megszokhattuk, hogy a főgonoszok verőembere, ám ebben a filmben fordul a kocka, és mindezt remekül játsza el! Az egész ember szerethető és egyedi, stílusos. A többiek is mind remekül teljesítenek! Ezért jár a nagy-nagy piros pont!

Szóval, kell egy jó, pörgős akciófilm? Felejtsd el a Mission Impossible-t és indítsd el ezt! Garantált a szórakozás!

Pontok.png

imdb.png7.2/10

sajat.png9/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr935571978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása